Toimitustavat ja -maksut

Toimitustapamme määrittyvät tilauksen painon sekä toimitettavien tuotteiden koon mukaan. Pienet lähetykset pyrimme lähettämään kirjepostina, jolloin saat tuotteet suoraan kotiisi. Toimitustavan voit valita ostovaiheessa. Kirjeen lisäksi toimitamme tilaukset Postin toimipisteisiin, pakettiautomaatteihin ja Schenkerin noutopisteisiin. Mikäli olet valinnut toimitustavaksi kirjeen ja ostostesi koko ylittää kirjepostin kokovaatimukset, toimitamme tilauksesi lähimpään toimipisteeseen.

Toimituskulut määräytyvät seuraavasti:

- Toimituskulut 4,90 €

- Yli 25 € tilauksille aina ilmainen toimitus

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset kahden päivän kuluessa. SmartPosteihin ja noutopisteisiin toimitettavat tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti 2-3 arkipäivässä tavaran varastotilanteesta riippuen. Mikäli tilauksenne voidaan toimittaa kirjepostina tai pienpakettina, Posti toimittaa tilauksen normaalin jakeluaikataulun mukaisesti.

Jos pakettisi toimitetaan pienpakettina niin saat tilauksen lähdettyä varastoltamme seurantatunnuksen. Mikäli olet valinnut toimituksen Smartpost-lokeroon, saat paketin saapumisilmoituksen, lokeron numeron ja sen avauskoodin tekstiviestillä. Avaa lukko koodilla - lokero aukeaa vetämällä lukosta. Ota paketti lokerosta ja sulje lokero. Muistathan, että säilytysaika paketeille on 7 vrk